20.04.2024

Přípravka senzační v Třinci

Přípravka 1.FBC Karviná se vydala na další florbalový turnaj, tentokrát do Třince. Zápasy se konaly ve sportovním centru Stars Třinec a datem konání byl 13. dubna 2024. V této kategorii, kde se naše týmy utkávají s dalšími florbalovými kluby z MS kraje, se naši hráči střetli s týmy z Bohumína, Rožnova, Torpeda Havířov a samozřejmě i s domácím týmem Třince.

Naše přípravka předvedla svůj um a skvělé dovednosti, když se nejprve vyrovnala s týmem z Bohumína a pak suverénně porazila týmy z Rožnova, Torpeda Havířov a Třince. Každý zápas byl pro naše hráče příležitostí ukázat své schopnosti a individuální dovednosti. I když  na závěru turnaje nebylo připraveno žádné vyhlášení a odměny nebyly předány, naši hráči si užili každou chvíli na hřišti a předvedli skvělé výkony.

Speciální pochvalu za snahu si od trenéra vysloužili Natka, Ríša a Standa, kteří předvedli od začátku sezony velké zlepšení. Jejich práce a neustálé zlepšování se stalo viditelné nejen pro nás, trenéry, ale i pro ostatní hráče a fanoušky. Jejich nasazení a výkony představují skvělou inspiraci pro celý tým. Pochaly však patří pro celý mančaft, protože hra byla parádní od celého týmu. 

Další turnaj čeká přípravku v Ostravě, který se koná 28. dubna. Jsme plni nadšení a očekávání, že naši hráči opět předvedou skvělé výkony a budou reprezentovat klub 1.FBC Karviná s hrdostí a vášní.

Zpět na výpis článků