06.04.2024

Přípravka v Petrovicích zlatá!

Dne 6. 4. 2024 se naše přípravka vydala do Petrovic u Karviné, kde se konal další florbalový turnaj. Naši malí hráči se postavili celkům z různých měst a podali skvělé výkony.

Odehráli jsme 4 vyrovnaná utkání, která byla plná napětí a skvělých momentů na hřišti. Díky dobré koncovce a chutí zvítězit jsme dokázali dotáhnout každé utkání do vítězného konce.

Naše týmy se utkaly postupně s celky z Petrovic, Kopřivnice, Horní Suché a Paskova. Skvělé výkony nám zajistily výhry ve všech čtyřech utkáních shodně o dvě branky a nakonec jsme si odnesli zasloužené první místo.

Individuální úspěchy jsou samozřejmě také důležité a pochvalu si zaslouží zejména Ondra Hanzel, který se blýskl spoustou vstřelených branek. Nicméně, florbal není jen o střílení gólů. Pochválit musíme celý tým, jelikož k úspěchu přispěli všichni hráči svými skvělými výkony, bráněním, nahrávkami a rychlým reagováním na podněty na hřišti.

Další zápasy nás čekají zase za týden, tentokrát v Třinci. Pevně věříme, že se nám podaří navázat na úspěch z Petrovic a pokusíme se ještě o trošku naší hru vylepšit.
 

Zpět na výpis článků