24.03.2024

Starší žáci tentokrát ve Stonavě stoprocentní

Naši stateční starší žáci opět zazářili na florbalovém poli, když se v sobotu 23. března 2024 utkali se dvěma soupeři v domácím prostředí haly SH Stonava. Jejich výkony byly naprosto skvělé a v obou zápasech dokázali suverénně ovládnout dění na hřišti.

V prvním zápase jsme se střetli s týmem Ostravy Jih a naše vítězství bylo zcela jednoznačné. S rozdílem osmi branek jsme soupeře porazili v poměru 10:2, což svědčí o naší převaze a vynikajícím výkonu našich hráčů. Ostrava Jih se sice snažila držet krok, ale naše týmová souhra a individuální dovednosti hráčů nám přinesly zasloužené vítězství.

Ve druhém utkání jsme se postavili týmu z Domaslavic a i zde jsme dokázali ukázat svou sílu a kvalitu. Skvělý výkon nás dovedl k dalšímu triumfu, tentokrát jsme zvítězili s výsledkem 5:2. Naši hráči dokázali být nejen úspěšní v útoku, ale také pevní a nekompromisní v obraně, což nám vyneslo další cenné body do tabulky.

S námi se teď již pomalu loučí základní část sezóny a připravujeme se na poslední zápas proti týmu z Krnova. Tento zápas je plánován na duben a uskuteční se ve Smilovicích. Naši hráči jsou plni odhodlání a připraveni bojovat až do posledního hvizdu, aby opět přivezli domů další vítězné body. Pevně věříme, že naše týmová pohoda a bojovnost nás dovede k dalšímu úspěchu.

Zpět na výpis článků