23.03.2024

Elévci zakončili sezonu ziskem třetího místa na PFL 2023/2024

Naši mladí elévci opustili hřiště s hlavami vysoko vztyčenými, když v sobotu 23. března 2024 získali skvělé třetí místo v Podbeskydské florbalové lize ve Frýdlantu nad Ostravicí.

Závěrečný turnaj přinesl nesmírně napínavé zápasy, ve kterých naši hráči prokázali svou odhodlanost a dovednosti. Lukáš Svárovský se stal hvězdou turnaje, ovládl produktivitu a svými výkony táhnul tým k úspěchům. Během jediného dne jsme se utkali ve třech zápasech. Hráči předvedli své nejlepší výkony, přičemž jsme dvakrát triumfovali nad týmy Nový Jičín a Frenštát, avšak naše cesta k vítězství byla přerušena porážkou od silného týmu z Příbora. Po skončení turnaje byli naši hráči odměněni pohárem, medailemi a diplomem za jejich skvělý výkon. Tímto uzavřeli zápasovou sezónu, avšak nekončíme. Tréninky budou pokračovat a naši mladí florbalisté budou dále pilovat své dovednosti a připravovat se na budoucí výzvy. Na turnaji se poprvé představil Michal Vladyka, který svým skvělým výkonem prokázal svůj talent a příslib do budoucna. Jeho příspěvek k týmu byl významný a představuje další posílení našeho kádru pro nadcházející sezóny.

Děkujeme všem hráčům za jejich nasazení a bojovnost na hřišti, stejně jako trenérům a rodičům za jejich podporu a věrnost klubu.

Zpět na výpis článků