17.03.2024

Přípravka ve Stonavě stříbrná

Přinášíme vám nejnovější zprávy z dnešních zápasů přípravky, které se konaly ve sportovní hale ve Stonavě.

17.3.2024 - Stonava

Zápas proti Havířovu: Naše první utkání bylo napínavé a vyrovnané, přesto jsme dokázali vyjít vítězně. S tvrdou prací a kolektivním úsilím jsme porazili soupeře v poměru 7:4, což nám přineslo důležité sebevědomí do dalšího průběhu turnaje.

Zápas proti Krnovu: V tomto zápase jsme mohli pochválit našeho brankáře Standu, který exceloval svými zákroky a zajistil nám výhru bez inkasovaného gólu. Skvělý výkon celého týmu nám přinesl jasný výsledek 5:0.

Zápas proti týmu Letky: V první části zápasu to bylo trochu ospalé, ale v druhé části jsme převzali kontrolu a díky skvělému výkonu dětí jsme získali jednoznačné vítězství.

Zápas proti Tigers Poruba: Poslední zápas byl bitvou až do konce. Bylo to napínavé a vyrovnané střetnutí, které bohužel skončilo těsnou porážkou, ale hráči bojovali statečně až do posledního hvizdu.

Celkově jsme sehráli skvělé zápasy a jsme hrdi na výkon našeho týmu. Těšíme se na další výzvy a pracujeme tvrdě, abychom dosáhli dalších pokroků.Dnes jsme od pořadatelů získali za stříbrnou pozici pohár a skvělé cukrovinky. Děkujeme a těšíme se na daší zápasy.
 

Zpět na výpis článků