17.03.2024

Starší žáci v Odrách jako na houpačce

Dne 17.3.2024 odehráli starší žáci další zápasy, tentokrát ve sportovní hale v Odrách.

Zápas proti Bílovci: Bohužel, první zápas nebyl podle našich představ. I přes tvrdou práci našich hráčů jsme nebyli schopni překonat soupeře a Bílovec nás porazil s vysokým rozdílem 9:2. Mnoho chyb na naší straně nám znemožnilo dosáhnout lepšího výsledku, a tak si odnášíme cenné lekce, na kterých budeme pracovat.

Zápas proti domácím Odrám: S radostí oznamujeme zlepšení našich výkonů ve druhém zápase proti domácím Odrám. Nenechali jsme se ani odradit faktem, že oba naši dnešní soupeři se o několik hodin dříve utkali ve vzájemném zápase, ve kterém Odry nad Bílovcem zvítězily. Hráči ukázali skvělou reakci na předchozí výsledek a předvedli vylepšenou hru. Branky stříleli nejen starší žáci, ale i mladší žác, konkrétně Nerovský, Mikuš, Hopjak a Filip Klucha. S konečným výsledkem 8:4 jsme si odnesli cenné body a zaslouženou dávku sebevědomí.

Další výzvou pro naše mužstvo budou zápasy, které nás čekají již v sobotu ve Stonavě. S týmem budeme intenzivně pracovat na zlepšení naší hry a taktiky, abychom dosáhli lepších výsledků a posunuli se vpřed.


Děkujeme všem fanouškům a rodinám za podporu našeho týmu.  Budeme se dále snažit zdokonalovat naši hru a přinášet radost ze sportu, který máme tolik rádi.

Zpět na výpis článků