15.03.2024

Starší žáci o víkendu brali všech 6 bodů!

Dne 10. března 2024 se naši starší žáci vydali na hřiště s jediným cílem: porazit své soupeře a ukázat sílu našeho týmu. A co se stalo? Naše florbalové naděje se vrátily z Petrovic s dvojím triumfem, který nám přinesl nejen radost, ale i důvěru do dalších zápasů!

První zápas nám přinesl tvrdý souboj, ve kterém jsme se nejprve potýkali s nejistotou, ale nakonec jsme se vzepjali a předvedli naši nejlepší hru. Ve třetí třetině jsme ukázali svou sílu a odměnou bylo vítězství 11:4. proti soupeři z Frýdku-Místku.

Druhý zápas proti Salibandy Ostrava byl plný dramatických momentů, kdy jsme museli vydat ze sebe maximum až do posledního hvizdu. Naše obrana sice nebyla neprostupná, útok byl však efektivní, což nám nakonec přineslo těsnou výhru 7:6. Skvělý výkon celého týmu nám tedy zajistil druhé vítězství.

Tyto zápasy ukázaly, že se vedle našich zkušených hráčů mohou stále zlepšovat i mladší žáci, kteří zdatně doplňují náš tým starších žáků. Vždy je prostor pro zlepšení, které se budeme snažit opět dokázat již tento víkend v SH Odry.

 

Zpět na výpis článků