10.03.2024

Elévové zazářili ve Frýdlantu!

Dne 10.3.2024 se náš tým elévů vydal do Frýdlantu, aby se znovu postavil svým soupeřům na hřišti. A co se nestalo? Naši talentovaní hráči přinesli domů ne jedno, ale hned tři významná vítězství!

Tohoto dne byl náš tým skutečně nezastavitelný. Každý hráč prokázal své unikátní dovednosti a odhodlání. Bylo to povzbudivé vidět, jak každý člen týmu přispívá svým dílem k úspěchu.

Zvláštní uznání patří naší bojovnosti a cílevědomosti v každém momentu. Naši hráči se neustále snažili dosáhnout gólů a bránili se protiútokům soupeřů. Tyto momenty byly silné pro celý tým i diváky.

Nicméně, je tu vždy prostor ke zlepšení. Zatímco naše útočná síla je zjevná, je zřejmé, že musíme věnovat také pozornosti defenzivním aspektům naší hry. Také musíme zlepšit nasazení a chuť okamžitě vybojovat míček, pokud jej nemáme.

Nyní se zaměříme na přípravu na náš poslední turnaj elévů, který se koná za dva týdny. Budeme se dále zlepšovat a pilně pracovat na našich dovednostech a strategiích, abychom na turnaji předvedli vynikající výkony.

Těšíme se!

Zpět na výpis článků