25.02.2024

Skvělý turnaj přípravky ve Stonavě

V neděli 25. února se ve sportovní hale Stonava odehrál skvělý florbalový turnaj přípravky. Tento turnaj, zařazený do MS ligy přípravek, přinesl mnoho zajímavých okamžiků a úžasného florbalového dění.

Turnaj byl plánován na dvě hřiště, přičemž na jednom z nich probíhala část pro sportovně starší děti, zatímco na druhém hřišti se hrál turnaj pro mladší děti a nováčky. Bohužel, tým Bohumína se nedostavil na druhé hřiště, což vyžádalo úpravu rozpisu zápasů.

První hřiště:
Na tomto hřišti se odehrával turnaj, který nabídl mnoho napínavých soubojů a vyrovnaných zápasů. Všechny zúčastněné týmy prokázaly skvělou florbalovou hru a nasazení. Náš tým se snažil mimo dobrou hru dosáhnout co nejlepších výsledků a nakonec jsme se umístili na skvělém 3. místě.

Druhé hřiště:
Na druhém hřišti se hrál druhý turnaj, kde naši hráči dokázali ukázat své dovednosti a vášeň pro sport. V konečném pořadí jsme obsadili první, druhé a třetí místo, přičemž poslední příčku si vybojoval tým z Krnova.

Celkově byl turnaj velmi úspěšný a děti si ho skvěle užily. Závěrečné vyhlášení s předáním pohárů, medailí a bonbonů bylo příjemným završením celého rána a dopoledne.

Rádi bychom poděkovali všem trenérům, hráčům a také rodičům za podporu a účast na tomto skvělém turnaji. Těšíme se na další florbalové zápasy a společné sportovní zážitky.

Zpět na výpis článků