24.02.2024

Florbalový víkend starších žáků v Bílovci

V uplynulém víkendu se naši starší žáci florbalového týmu 1. FBC Karviná utkali ve dvojzápase ve sportovní hale SH ZŠ Komenského v Bílovci se Slovanem Havířov a Českým Těšínem. Byl to nabitý program, který zahrnoval vzrušující souboje na hřišti a vynikající výkony všech týmů.

FBC Karviná vs. TJ Slovan Havířov 3:7

První zápas se odehrál mezi naším týmem 1. FBC Karviná a soupeřem TJ Slovan Havířov. Bylo to napínavé utkání, ve kterém oba týmy bojovaly o každý centimetr hřiště. Nakonec však TJ Slovan Havířov zvítězil s výsledkem 7:3. Branky padaly po obou stranách, přičemž naši hráči zaznamenali góly díky Filipu Kluchovi, Denisovi Kluchovi a Matěji Matykiewiczovi. I přes úsilí našich hráčů rozhodl soupeř v závěrečných minutách utkání díky silové převaze.

FBC Karviná vs. FBC STK Český Těšín B 14:6

Ve druhém zápase jsme se utkali s týmem FBC STK Český Těšín B a tentokrát jsme měli vše pevně ve svých rukou. Naši hráči předvedli skvělý výkon a nakonec zvítězili s přesvědčivým výsledkem 14:6. Byl to skvělý týmový výkon, který nám přinesl zasloužené vítězství. První dvě trefy zaznamenal ve starších žácích teprve jedenáctiletý Adrian Hlaváč.

Další zápasy jsou naplánovány za dva týdny v Petrovicích, a tak máme před sebou dostatek času na přípravu a posílení naší hry. Rádi bychom poděkovali všem hráčům za jejich úsilí a odhodlání, stejně jako rodičům za jejich  podporu a povzbuzení.

Sledujte náš web pro další aktualizace o našich florbalových akcích a výsledcích. Buďte s námi při dalších zápasech a podpořte naše týmy na cestě k dalším úspěchům!

Zpět na výpis článků