18.02.2024

Skvělé výkony mladších žáků v Čeladné

Dne 18. 2. 2024 se konal turnaj na hřišti SH ZŠ Čeladná, kde se klub Karviné postavil čelem čtyřem náročným soupeřům. S čtyřmi zápasy plnými emocí a dramatických momentů jsme se předvedli v plné síle a odhodlání bojovat proti soupeřům.

Naše cesta turnajem začala utkáním s týmem z Havířova. Bohužel, tento zápas se nevyvíjel podle našich představ a naše vlastní chyby nás připravily o vítězství.

Nicméně, nenechali jsme se odradit neúspěchem. V následujícím zápase proti Orlové jsme ukázali svou sílu a odhodlání. Skvělý výkon a nasazení nám zajistily vysoké vítězství, které nás povzbudilo a nabudilo novou energií pro další zápasy.

Třetí utkání proti Frenštátu bylo vyrovnané a plné napětí. Přestože to byl tvrdý boj, dokázali jsme se prosadit a zvítězit. Klíčovým momentem byla šťastnější koncovka zápasu, ve které jsme skóre překlopili na naší stranu.

Poslední zápas tohoto turnaje proti týmu Tigers Poruba byl vyrovnaný až do samotného konce. I když jsme se snažili a byli aktivní na hřišti, nakonec jsme těsně prohráli. Brankář soupeře dokázal v powerplay odolat našemu tlaku, což nám znemožnilo vyrovnat skóre.

Celkově jsme se snažili a bojovali o každý míček na hřišti. Hráči si zaslouží za předvedenou a zlepšující se hru velkou pochvalu. Těšíme se na další zápasy a věříme, že se nám podaří ještě lépe prosadit. Je potěšující vidět, že se začínají prosazovat noví lídři, kteří přinášejí do týmu novou sílu a inspiraci. Nyní zapracujeme na našich nedostatcích a připravíme se na další turnaj.

Zpět na výpis článků