02.12.2018

Přípravka a minipřípravka na Vánočním turnaji v Bolaticích

V sobotu 1. prosince se naše družstva přípravky a minipřípravky zúčastnila Vánočního neligového turnaje v Bolaticích, který pořádali pro děti florbalem zapálení trenéři ze Štěpánkovic. Všichni zúčastnění si z turnaje odvezli krásné velké medaile, na které přispěla firma STROJÍRNA Vehovský a obec Štěpánkovice. Pořadatelům děkujeme za pozvání a bezvadný turnaj.

Tým přípravky (ročníky 2010 a mladší) složený z kluků se zkušenostma z klasických soutěžních turnajů doplněný o nováčky sehrál v rámci Vánočního turnaje celkem čtyři zápasy. Soupeřili jsme s týmy Bílovce, FBC Letka, Krnov a druhým týmem Letky. Klukům se podařilo dvě utkání vyhrát a ve dvou případech na svého soupeře nestačili. Ukořistěných 6 bodů nám stačilo na konečné druhé místo, protože tabulka byla pořádně zamotaná :) Nejlepší v této kategorii byl tým z Krnova.

Minipřípravka (děti 2012 a mladší) na turnaji odehrála také čtyři utkání. Nejprve jsme podlehli Víkovicím, poté si kluci vybojovali vítězství proti domácím Letkařům a v posledním zápase ve skupině s Bílovcem byl lepší soupeř. Závěrečné utkání o třetí místo proti Letce kluci zvládli a zakončili turnaj vítězstvím. Nejlepším týmem v minipřípravce byly Vítkovice.

Po příjemně stráveném dopoledni na pohodovém turnaji jsme se s krásnou medailí vraceli spokojeně domů!

Zpět na výpis článků