15.02.2024

Starší žáci porazili Škorpiony z Ostravy

Dne 15. února 2024 se konal zápas druhé části Moravskoslezského přeboru starších žáků, který hostil tým 1. FBC Karviná. Změna původního termínu utkání byla způsobena účastí soupeře na lednovém turnaji v zahraničí.

Utkání se odehrálo na hřišti SH Stonava od 16:45 hodin. I přes změnu termínu se oba týmy připravily na tvrdý boj o body.

1. FBC Karviná nastoupil k zápasu proti Škorpionům z Ostravy, ve kterém se blýskli zejména Erik Dworok a Denis Klucha. Jejich výkony sehrály klíčovou roli v zajištění vítězství.
Ve hře bylo hodně nepřesností, budeme však usilovat o jejich odstranění díky práci v tréninku. Věříme, že tvrdá práce na tréninku nám pomůže vylepšit naši hru a zabezpečit další úspěchy.

Nejenom že jsme získali cenné vítězství, ale zároveň jsme v sestavě měli hned 9 mladších žáků, což svědčí o našem zájmu o rozvoj mladých talentů a sbírání zkušeností pro budoucnost.

Věříme, že tento úspěch nás posune opět dále a že se budeme i nadále prezentovat jako silný a perspektivní tým. Těšíme se na další zápasy, které se budou konat příští víkend v  Bílovci. Gratulujeme hráčům k vítězství a děkujeme fanouškům za jejich podporu na hřišti.

Zpět na výpis článků