01.12.2023

Podpora 1. FBC Karviná Moravskoslezským krajem

Rádi bychom s hrdostí oznámili, že v roce 2023 byl spolku 1. FBC Karviná poskytnut příspěvek z Moravskoslezského kraje z projektu Podpora sportu v Moravskoslezském kraji. Tato podpora je důležitým krokem směrem k dalšímu rozvoji našeho klubu a florbalu jako sportu v našem regionu.

Příspěvek, který klub obdržel, nám poslouží k tomu, abychom mohli naše členy obléknout do jednotných klubových triček, dresů, umožní investovat do lepšího vybavení, zlepšení tréninkových podmínek a podpory mládežnických programů. Díky této finanční injekci budeme schopni posílit naše úsilí ve výchově nových talentovaných hráčů a rozšířit dosah naší činnosti do širší komunity.

Jsme nesmírně vděční Moravskoslezskému kraji za jeho důvěru a podporu. Tento příspěvek nám umožní posunout se vpřed a dosáhnout nových úspěchů nejen na florbalovém hřišti, ale také ve prospěch celého našeho regionu.

Věříme, že díky této podpoře budeme moci pokračovat ve své misi poskytovat kvalitní sportovní zážitky a přispívat k zdravému životnímu stylu a aktivnímu volnému času našich členů i veřejnosti.

Zpět na výpis článků