22.10.2023

Úspěšný florbalový turnaj pro děti a rodiče

Dne 21.10. proběhl v rámci našeho sportovního klubu florbalový turnaj pro děti a rodiče. Tato akce byla vynikající příležitostí k tomu, aby se rodiny setkaly, strávily společný čas a užily si zábavu na florbalovém hřišti. Turnaj byl určen pro mladší část našeho klubu (děti pod 10 let).

Turnaje se zúčastnilo mnoho rodičů i dětí, a atmosféra byla naplněna radostí a soutěživostí. Trenéři byli nadšeni nad účastí a nasazením všech zúčastněných, což bylo skvělé pozorovat.

V zápasech mezi rodiči a dětmi byla cítit nejen soutěživost, ale i společný rodinný duch, který přispěl k tomu, že tento den byl opravdu nezapomenutelný. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili a přispěli k úspěchu této akce.

Kromě sportovního vyžití bylo k dispozici bohaté občerstvení, na kterém se podíleli všichni účastníci. Společným přispěním jsme vytvořili širokou škálu lahodných pochoutek, které dodaly akci ještě více příjemné atmosféry.

Jsme rádi, že jsme mohli pořádat takovou skvělou událost a těšíme se na další podobné příležitosti. Sledujte náš web pro další informace o nadcházejících akcích a turnajích.

Zpět na výpis článků