08.01.2024

Zápas prvního turnaje Moravskoslezského přeboru starších žáků: Karviná vs. Z.F.K. Petrovice

Dne 6. ledna 2024 se na hřišti MSH Havířov odehrál zápas mezi týmem Karviná a soupeřem Z.F.K. Petrovice, který zahajoval druhou část sezony. Obě mužstva se utkala v napínavém souboji, který byl plný vášně a sportovního ducha.

Hned v úvodu utkání se oba týmy snažily zaujmout aktivní hru. Karviná se snažila o kombinační hru a dobývala branku Petrovic, zatímco soupeř z Petrovice ohrožoval branku z přečíslení a pečlivě bránil. Hra byla férová a boj na hřišti byl v duchu fair play.

Obě mužstva podávala maximální výkon, což vedlo k několika brankám na obou stranách.

Poslední třetina byla plná emocí a oba týmy bojovaly do posledního hvizdu rozhodčího. Karviná si však dokázala udržet své vedení a nakonec zvítězila.

Rozhodčí udělili oběma týmům několik trestů, ale hráči zachovali duch fair play a ukázali, že vítězství se získává společným úsilím a aktivní hrou.

Tento zápas byl dalším krokem naší cesty v Moravskoslezském přeboru starších žáků. Doufáme, že naši hráči budou pokračovat v tvrdé práci na trénincích. Sledujte naše webové stránky a Facebook, abyste zůstali informováni o výsledcích a událostech spojených s naším týmem. Děkujeme všem za podporu a těšíme se na další zápasy!

branky: 12. Česlav Jeleň, 21. Česlav Jeleň, 22. Dorian Calabro, 22. Viktor Polách, 23. Šimon Basta, 29. Denis Klucha, 31. Michal Mazur, 36. Šimon Basta - 13. Denis Šrom, 17. Dominik Rosůlek, 19. Dominik Rosůlek, 30. Dominik Novák; rozhodčí: Daniel Beneš - Kristián Rzyman; vyloučení: 0:2; využití: 1:0.

Zápis o utkání

Zpět na výpis článků