14.01.2024

Úspěšný začátek nového roku: Karviná excelovala na turnaji Moravskoslezské ligy přípravek

Sportovní klub Karviná zažil skvělý začátek nového roku na turnaji Moravskoslezské ligy přípravek, ročník 2015 a mladší, který se konal dne 13. ledna 2024 v prostorách SH SOŠ Dopravní Ostrava. Tento turnaj představoval náhradní termín, neboť původně plánovaný prosincový turnaj byl zrušen. I přes tuto změnu se naši mladí hráči ukázali v skvělém světle, a to nejen výsledkově, ale i v podání své hry.

Naše týmy se postavily čelem soupeřům s odhodláním a bojovností, a to přineslo jasné výsledky:

1.FBC Karviná vs Tj Slovan Havířov modří: 9-5
1.FBC Karviná vs Tj Slovan Havířov bílí: 8-3
1.FBC Karviná vs Z.F.K. Petrovice: 8-2
1.FBC Karviná vs FBC Intevo Třinec: 4-3
V každém z těchto zápasů jsme pozorovali výrazné zlepšení ve hře našeho týmu. Hráči projevovali větší důraz, lepší souhru a nebojácnost při prosazování svých schopností na hřišti.

Chceme vyjádřit naši hrdost a vděk všem hráčům, trenérům a rodičům za jejich nasazení a podporu. Těšíme se na pokračování sezóny a věříme, že tento trend zlepšování se bude nadále stupňovat. Další zápasy přípravky se uskuteční v neděli 25. února 2024 v SH Stonava.

Nezapomeňte sledovat naše týmy především na našem Facebooku, kde budeme průběžně informovat o jejich výkonech a dalších událostech spojených se životem našeho klubu.

Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na další skvělé výkony našich týmů!

Zpět na výpis článků