28.08.2023

Konec srpna trávíme na soustředění

Tradičně, jako každý rok na sklonku prázdnin, i letos jsme zorganizovali soustředění pro naše mladé florbalisty. Stejně jako minulý rok jsme zvolili místo konání ve Sportcentru Smilovice, těsně pod beskydskými horami Godula, Velký Lipový, Ropice a Javorový.

V letošním roce máme oproti loňsku den k dobru a soustředění jsme protáhli na 5 nocí. Každé ráno začínáme lehkou rozcvičkou, poté snídaní v místní restauraci. Dopolední program čítají dva tréninky (dvě věkové skupiny). Po obědě následuje osobní volno a odpolední program v podobě druhého tréninku. Energii doplníme lehkou svačinkou a program pokračuje až do večeře. Po večeři následuje prostor pro spontánní sportovní aktivity / organizovaný program trenéry. 
V areálu soustředění se nachází multifunkční hřiště, ping-pong, fotbalové hřiště, dvě tělocvičny a společenský sál. Na sklonku dne bývají děti po všech aktivitách vyčerpané a večerka se dodržuje automaticky. „Je to tady super, zábava tady je, jídlo taky dobré a dobře je to tady udělané, jako tréninky a tak. Rodiče mi chybí jen trochu, né tolik.“ Komentoval průběh soustředění jedenáctiletý A.
Soustředění končí poslední srpnový den a připraví hráče částečně do další sezóny.

Trenéři

Zpět na výpis článků