03.04.2021

Samolepky na Instagramu

V koronavirové době je těžké se posouvat dále. Čas bychom měli trávit v pohodlí domova, nicméně čeho je moc, toho je příliš. Není překvapením, že lidé tráví více času na internetu, speciálně na sociálních sítích. I náš klub se rozhodl touto cestou zvýšit povědomí o naší činnosti.

Konkrétně dnes bychom si představili instagramový profil našeho klubu . Je vhodné i pro občasné uživatele internetu vysvětlit, o čem pojem Instagram vlastně je. Jedná se o aktuálně jednu z nejvíce využívaných sociálních sítí. Podle nejnovějších průzkumů se Instagram umísťuje na předních příčkách používání mezi sociálními sítěmi nejen v ČR (2. místo hned za Facebookem), ale též v celém světě (5. místo), (www.statista.com). Tato sociální síť je využívána, na zveřejňování fotografií. Najdeme zde také různé nabídky a reklamy, funguje tedy i jako obchodní prostor. V našem případě ji využíváme jako týmový profil, kde v budoucnu budeme zveřejňovat aktuality, podobně jako na FB. 
Instagram se používá napříč generacemi, což je velká výhoda. V současné době přeci jen převládá aktivita u mladšího publika – naších hráčů nevyjímaje. Instagram se však stále rozrůstá a je téměř jisté, že postupem času bude po Facebooku tvořit naši další internetovou komunitu. 
Na Instagramu nyní najdete novinku. Můžete používat samolepky našeho klubu. Samolepky se využívají ve stories neboli příbězích, což je příspěvek, který zůstane viditelný pouze 24 hodin. Tyto samolepky mohou využívat všichni uživatelé Instagramu. Jak samolepky najít? Tato funkce pracuje na principu zadávání klíčových slov, které jsme se snažili zvolit taková, aby byla snadno zapamatovatelná, jednoduše dohledatelná a nám všem blízká. Najdeme je tedy pod „florbal karvina“ nebo „fbckarvina.“
Máš nápad na samolepku? Napiš přímo do zprávy na klubový instagramový profil @1fbckarvina !

Zpět na výpis článků