14.03.2021

Nadace OKD stále podporuje karvinský florbal

Uběhla dlouhá doba, co se naši kluci mohli společně sejít na tréninku a ukázat, co v nich je. Nekonečné prodlužování ze strany vlády může mít však řadu negativních dopadů, proto bychom rádi po návratu ke sportování tréninkový proces zpestřili.

Pokládáte si otázku, jak toho chceme docílit? Možná už jste slyšeli o tzv. BlazePodech, v případě, že ne, jedná se o originální pomůcky na cvičení, které jsou určeny pro všechny sportovní nadšence, tudíž i pro naše hráče!

S financováním moderních pomůcek nám pomůže Nadace OKD, která náš klub podporuje i v roce 2021.

Pomůcky pomáhají rozvinout reakční rychlost, postřeh, hbitost a podceňují soutěživost. Jak to ale funguje? Jednoduše, pomůcka je propojena s mobilní aplikaci, která je volně dostupná ke stažení. Všechna nastavení BlazePodů jsou teda řízena z telefonu.

Rádi bychom se do tréninkového procesu samozřejmě vrátili co nejdříve, avšak aktuální situace tomu stále nenasvědčuje. Doufáme, že brzy tomu bude jinak. Investování do těchto pomůcek snad zapříčiní, že všechny děti se rády a natěšeně zpět do tělocvičen, jakmile to situace umožní, vrátí. Mají se na co těšit.

Touto cestou bychom ještě jednou chtěli poděkovat Nadaci OKD za podporu a možnost rozvíjet naše hráče.

Zpět na výpis článků