30.12.2019

Starším žákům se v závěru roku dařilo

Od porážky z 20.10.2019 8:2 proti FBC KOVO KM Frýdek-Místek naši starší žáci drží dlouhou sérii neporazitelnosti. Sedm vyhraných zápasů po sobě, včetně odplaty z prvního vzájemného utkání proti Frýdku-Místku a naší jednoznačné výhry 9:4, se nám podařilo vyhoupnout se na druhé místo v tabulce se ztrátou dvou bodů na právě vedoucí celek z Frýdku.

Naše výsledky:

1.FBC Karviná - 1. FBK Eagles Orlová Florbalshop 5:0
1.FBC Karviná – SK Domaslavice 3:2
1.FBC Karviná - Z.F.K. AQM Petrovice 8:4
1.FBC Karviná – FbK Horní Suchá 6:5
1.FBC Karviná -  1. SC Bohumín 8:1
1.FBC Karviná – Florbal Exelsior Havířov B 7:3
1.FBC Karviná – FbC KOVO KM Frýdek – Místek9:4

Již teď se těšíme na další utkání. Ta nejbližší se uskuteční 25.01.2020 v tělocvičně při Základní škole v Petrovicích proti domácímu týmu Z.F.K AQM Petrovice a 1.FBK Rožnov p/R.

Vzhledem k dlouhé pauze, která nás čeká, vyrazili v neděli 22.12.2019 v brzkých ranních hodinách starší žáci za početného doprovodu svých rodičů na Vánoční turnaj do Hodonína.

Turnaj se konal za obsazení týmů z Ostravy, Vsetína, Bratislavy, Záhorské Bystrice, domácího Florbal Hodonín a našich starších žáků z Karviné. Celkové 5 místo z 8 týmů považujeme předvedenou hru za líbivou nejen pro oko diváka, ale i pro pozitivní hodnocení ostatních trenérů, za uspokojující.

Slova trenéra pořadatelského týmy Wágnera: „líbila se mi Karviná, která ač ne vzrůstem, tak kvalitou konkurovala všem zúčastněným týmům. Prezentovala se velmi pohlednou hrou.

Hodnocení trenéru FBC ČPP Bystroň Group Ostrava po prohře 5:4: „upřímně, byli jste lepší.“

Ta slova nás velmi těší a zároveň jsou pro nás dalším impulsem. Za nejdůležitější považujeme fakt, že jsme odehráli čtyři kvalitní utkání, která nám dodala zpětnou vazbu. Víme, na čem je potřeba pracovat a zlepšovat se.

Závěrem bychom chtěli poděkovat hráčům za jejich reprezentaci oddílu a také i rodičům, kteří se s námi vydali karvinský tým do Hodonína podpořit. Velké díky patří také organizátorům z Hodonína.

Děkujeme!

Výsledky zápasů z Hodonína:

1.FBC Karviná – Tsunami Záhorská Bystrica 7:1
1.FBC Karviná – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava 4:5
1.FBC Karviná – Hurikán Bratislava 1:3
1.FBC Karviná – FBK Škorpioni Ostrava 8:1

Roman Sebera, David Gola

Zpět na výpis článků