20.06.2019

Soutěže na sezónu 2019/20 rozlosovány!

Dne 18.6.2019 proběhl losovací aktiv soutěží českého florbalu. Nyní probíhá zajišťování hal na ligové turnaje a definitivní rozpis hracích dnů bude znám přibližně na konci července. S kým se střetnou naše družstva v úvodních kolech prozradíme v článku.

Sezónu zahájí kategorie starších žáků a elévů. V přeboru starších žáků úvodní utkání sehrajeme proti 1. SFK Havířov B a na stejném turnaji prověříme Paskov. Turnaj se bude hrát o víkendu 21.-22.9. Ve stejný víkend pro nás začíná liga elévů turnajem v Horní Suché. Střetneme se tam s domácím týmem FbK Horní Suchá, Frýdkem-Místkem, Českým Těšínem a Roznovem p/R.

O týden později začíná přípravka domácím turnajem, kde bude hostit Tigers Poruba, 1. SFK Havířov, Český Těšín a vítkovické tygříky.

Jako poslední svou soutěž zahájí mladší žáci a to na turnaji v Havířově. Na úvodním turnaji se utkáme s týmy Exelsior Havířov, Krnov, Třinec a Vítkovice Hurikán.

Definitivní rozpisy soutěží zveřejníme na webu až budou oficiálně oznámeny hrací dny v hracích víkendech - pravděpodobně na konci července.

Kompletní seznam našich soupeřů naleznete zde.

Zpět na výpis článků