27.03.2019

Elévci poprvé mimo stupně vítězů

V sobotu 23.3.2019 měli elévci na programu v pořadí osmý soutěžní turnaj v krásné hale na Čeladné. Vůbec poprvé jsme na turnaj odcestovali bez brankářů, kteří nám náhle onemocněli, tudíž jejich roli museli zaujmout univerzálové elév Davča Foltýn a Kryštof Manderino z přípravky, kteří běžně soutěží jako hráči v poli.

V utkáních na tomto turnaji od samotného začátku naše kluky zdobila bojovnost a snaha poprat se o co nejlepší umístění. Spousta šancí, které si naši elévci v utkáních vypracovali zůstávala častokrát neproměněna a soupeři byli v zakončení efektivnější. Nedokázali jsme žádný z vyrovnaných zápasů dotáhnout do vítězného konce a soupeři tak i přes snahu našich hochů slavili svá vítězství ve všech čtyřech případech!

Šanci zabojovat o nějaké to vítězství budeme mít opět ve sportovní hale ve Stonavě v první dubnovou neděli na dalším turnaji elévků.

Výsledky z turnaje v Čeladné:

1. FBC Karviná - TJ Slovan Havířov 8:17
1. FBC Karviná  - Paskov Saurians 8:17
1. FBC Karviná  - FbK Horní Suchá 8:11
1. FBC Karviná  - FBC Frýdek-Místek 12:13

Sestava týmu: Kryštof Manderino, David Foltyn, Max Bartulík, Kryštof Lehnert, Tomáš Lacina, Kryštof Szotkowski, Filip Szotkowski, Filip Klucha, Šimon Basta, Dominik Szotek, Michal Mazur, Lukáš Pletnický, Tomáš Kubicius, Dorian Calabro

Trenéři: Alena Kluchová, Martin Szotek

Autor: Tomáš Ficenc

Zpět na výpis článků