26.03.2019

2. ročník OpenAir Floorball Karviná

I letos uspořádá 1. FBC Karviná ve dnech od 30.8.- 1.9. 2019 mezinárodní florbalový turnaj pod širým nebem s názvem Mezinárodní turnaj mládeže bez hranic "OpenAir floorball Karviná 2019".

…skoro každá pohádka končí slovy …a pak se tři dny radovali a slavili… I my završíme společně s ostatními týmy konec letních prázdnin třídenní oslavou florbalového sportu turnajem, který v loňském roce měl mnoho pozitivních ohlasů.

Zúčastnění si, především na sociálních sítích, pochvalovali samotnou organizaci turnaje. Postavit několik florbalových hřišť v jednom vymezeném prostoru a odolávat vlivům počasí, chtělo velkou odvahu a schopnost improvizovat v několika málo minutách. A o tom všem celý sport je.

Výzvou pro druhý ročník je turnaj připravit ještě lépe než minulý rok a pozvat na něj super týmy ze sousedních zemí, které poměří své síly s týmy z ČR ve 4 věkových kategoriích: přípravka (roč. 2011 a mladší), elévi (roč. 2009 a 2010), mladší žáci (2007 a 2008) a starší žáci (2005 a 2006).

Hlavní program bude znovu probíhat v prostorách ZŠ Borovského v Karviné. Řešeny jsou alternativy při nepřízni počasí. Ubytování pro sportovce, pro rozhodčí a pořadatele je již rezervováno, ostatní služby pro atraktivní kulturní program se sjednávají, ale už teď víme, že průvodce a bavič DJ ..…přijal na naše klání pozvání :).

Do zahájení zbývá 157 dnů!

Tak jako minulý rok - neobejde se turnaj bez Vás - rodičů a přátel klubu, kteří přispěli vlastní rukou k hladkému průběhu realizace. Pro spolupráci na přípravách a průběhu bude na našich stránkách zřízena koordinační záložka a také dětem předáme informace tištěnou formou se zpětným potvrzením o přečtení a případném přihlášení se rodiče k aktivní účasti na přípravách.

Organizaci letošního turnaje zajišťují a na Vaše případné dotazy rádi odpoví:

Ing. Renáta Calabro - tel. 731 807 389 (hlavní koordinátor)
Václav Šimčík - tel. 774 930 744 (sportovní ředitel)
Roman Sebera - tel. 777 242 923 (ředitel)

Odborným konzultantem je Bc. Tomáš Ficenc

Autor článku: Roman Sebera

Zpět na výpis článků