05.02.2019

Přípravka v Havířově bronzová

V neděli 3.2.2019 naši nejmladší svěřenci odehráli v městské sportovní hale v Havířově další z řady turnajů Moravskoslezské ligy přípravek. V příjemné atmosféře haly do zápasů nastoupilo celkem deset našich dětí.

1. FBC Karviná - Florbal Exelsior Havířov        2:7

V prvním zápase se naši utkali nejen s pořádajícím havířovským týmem, ale opět i s jakousi ospalostí, která je nám v úvodních minutách hry vlastní. Podařilo se nám sice vstřelit soupeři dvě branky, než se však naše děti stačily rozkoukat, končil zápas verdiktem 7:2 ve prospěch soupeře.

FBC Spartak Bílovec - 1. FBC Karviná   6:11

Do zápasu proti bíloveckým naši nastoupili jako vyměněni a o prvotní únavě nebylo ani řeči. Pěknou hrou jeden na jednoho si kluci nejen vybojovali, ale hlavně udrželi míček, a díky pohotovosti spoluhráčů si pak vytvořili krásné příležitosti pro zakončení do soupeřovy branky. Zápas skončil výhrou našich přípravkářů 11:6.

1. FBC Karviná - 1. SFK Havířov bílí   3:10

Po výhře nad Spartakem Bílovec šli do dalšího zápasu naši kluci s posíleným sebevědomím. Pokud však byla v předešlé hře zmínka o pěkné práci našich svěřenců na hokejce, nutno v tomto zápase vyzdvihnout florbalisty 1. SFK Havířov bílí – máme se ještě hodně co učit! Přes velkou oporu Míši Mazura a Adama Foltýna, kteří bodovali, dostali naši pěkný náklep a havířovští se mohli radovat z výhry 10:3.

FBC "BARBARIENS" H. Životice - 1. FBC Karviná   3:13

V posledním zápase tohoto turnajového dne měli kluci mnoho příležitostí vyzkoušet si práci s hokejkou v souboji jeden na jednoho. Jelikož soupeř netlačil, naši nejmladší nepanikařili a mohli si v klidu vyzkoušet nejrůznější finty včetně střel na branku.  Po posledních šestnácti odehraných minutách tak zakončili turnaj výhrou 13:3.

Dvě výhry a dvě prohry přinesly naším přípravkářům celkové třetí místo a děti si domů odnesly pěkné bronzové medaile.

-AK-

Zpět na výpis článků