20.01.2019

Elévci třetí v Paskově

Elévci si dnes odvážejí za třetí místo bronzový pohár.

 

V neděli 20.01.2019 naši elévové odehráli v sportovní hale v Paskově svůj v pořadí pátý turnaj sezóny, který pořádal florbalový klub Paskov Saurians. Ve zbrusu nové sportovní hale a nutno podotknout s prostornými šatnami se naši mladí borci postupně utkali s týmy TJ Slovan Havířov, 1. FBK Rožnov pod Radhoštem, Paskov Saurians a FBK Horní Suchá.

TJ Slovan Havířov – 1. FBC Karviná 21:6

Jako prvním soupeřem našich elévků byl TJ Slovan Havířov. V tomoto zápase naši hráči doplatili především na chyby při bránění a nepřesné přihrávky. Hráči Slovanu byli bohužel lepším týmem a vyhráli zaslouženě s patnáctigólovým rozdílem.

1. FBK Rožnov pod Radhoštem - 1. FBC Karviná 8:10

Dalším soupeřem našich florbalistů byl 1. FBK Rožnov pod Radhoštem. Začátek utkání byl z obou stran velmi opatrný a poté se tempo stupňovalo. Po prvním prohraném zápase se naši svěřenci v tomto zápase více osmělili a začli lépe kombinovat, čímž si vytvářeli větší šance. Nakonec po vyrovnaném výkonu vyhráli hráči 1.FBC Karviná o dvě branky.

Paskov Saurians : 1. FBC Karviná 8:7

V tomto utkání již od začátku byla vidět na hráčích 1.FBC Karviná po předchozím vyhraném utkání větší chuť do hry a větší sebevědomí. Zápas byl vyrovnaný a velmi vypjatý a nakonec nás tým z Paskova přehrál o jediný gól.

FBK Horní Suchá : 1.FBC Karviná 15:18

V posledním zápase se náš tým střetl s týmem tvořeným i děvčaty z Horní Suché. Začátek zápasu patřil hráčům Horní Suché, kteří se do šancí dostávali individuální hrou. Netrvalo dlouho a naši svěřenci s chutí po vítězství otočili zápas a zaslouženě vyhráli.

Takže opět bronzoví. Naše umístění se pokusíme vylepšit už na příštím turnaji, který se bude konat 10.02.2019 v Orlové.

 

Zpět na výpis článků