16.02.2023

Starším žákům se blíží konec sezony

Starší žáci odehráli během posledních patnácti dnů dalších 6 zápasů. Jediná porážka po boji v Horní Suché a pět výher znamená, že tým starších žáků aktuálně zaostává za prvním Paskovem pouze o skóre. Nutno podotknout, že Paskov má však odehráno méně zápasů.

Dvojzápasy se Českým Těšínem a Horní Suchou.
V pondělí Těšín, v úterý Suchá, takový byl pomyslný jídelníček našich hráčů na přelomu ledna a února. Výkony jako na střídačce. Dobrá kombinační hra na měkkém tarketu v zápasech proti Těšínu znamenala výhry 11:5 a 11:0. O poznání horší výkony tým podával proti Horní Suché. Znát byla velká nepřesnost v přihrávkách, možná i vlivem tvrdého parketového povrchu. Tým se nedovedl dostat do správného tempa dříve, než byly zápasy proti Suché u konce. Nejprve výhra 7:4, v odvetě porážka 6:4, tedy spravedlivé dělení bodů fifty-fifty.
Dva zápasy v MSH Havířov.
Během jednoho dne nás čekaly dva zápasy. Nejprve nás vyzval pořádající Slovan Havířov, poté jsme sehráli zápas s Jablunkovem. V prvním utkání proti nám nastoupil soupeř, který od prvních momentů zasypával střelami našeho brankáře. Silová a věková převaha na hřišti byla znatelná, nicméně takticko-technickou zdatností a dobrými zákroky našeho golmana jsme síly soupeře dokázali eliminovat. Spravedlivá remíza 4:4 dokázala, že se jednal zápas mezi dvěma sousedy v tabulce. O hodinu později jsme začali zápas proti Jablunkovu. Od prvních momentů tým plnil roli favorita a pohodově dokráčel k vítězství 6:0.
Další zápasy tým starších žáků odehraje na Apríla, opět proti Slovanu Havířov a Jablunkovu. Poslední zápas sezony je na programu o několik dní později proti lídru ligy – Paskovu.

Zpět na výpis článků