30.05.2022

Startuje letní sezona

Ligová sezona je již za námi a je na čase připomenout, co nás čeká v průběhu léta.

Během celého léta se náš oddíl zúčastní celé řady akcí, které pro naše členy zajišťují trenéři. Jako první se můžeme těšit na reprezentaci města na tradičním turnaji v Ostravě (Ostrava cup), o týden později se účastníme taktéž tradičního turneje v Paskově. Na konci června vyrazí naše družstva o poznání dále. Přihlášené týmy máme na prestižní brněnský turnaj (Open Game Kids Brno). Ještě několik dní před odjezdem do Brna však klub uspořádá turnaj pro mateřské školy (21.6. v dopoledních hodinách) a v odpoledích hodinách bude probíhat florbal rodičů.

Začátkem prázdnin se zúčastníme turnaje v Dobrušce pod širým nebem. Na místě činu se ukážeme po třech letech. Věříme, že nás tam nahoře vyslyší s přáním pěkného počasí (pod širým nebem znamená na venkovních hřištích - raritní turnaj). Závěr prázdnin bude patřit soustředění ve Smilovicích, během kterého se budeme adaptovat na opětovný sportovní výkon, neboť během prázdnin tréninky neprobíhají. 

Činnost klubu je podporována mj. městem Karviná a Nadací OKD, kteří každoročně štědře podporují činnost 1. FBC Karviná. Za tuto finanční podporu děkujeme.

Zpět na výpis článků