13.10.2020

Elévové vyhráli turnaj v Rožnově

11.10.2020 se dočkali prvních ligových zápasů také naši elévové. Turnaj se odehrál v Rožnově pod Radhoštěm, a kromě domácího celku se proti nám postavili ještě hráči Opavy a Orlové. Turnaje elévků se hrají současně na dvou hřištích, kdy se poté výsledek z obou hřišť sečte dohromady. 

U většiny naších hráčů se jednalo o první zápas po více než sedmi měsících, a tak na chlapcích bylo znát velké nadšení a radost.
Karvinská síla by rovnoměrně rozložena na obě hřiště, podporována skvělými brankáři Erikem a Kryštofem. 
V prvním utkání nás čekal soupeř z opavské P.E.M.Y. a jak se později ukázalo, jednalo se o souboj o prvenství v turnaji. Po celou dobu zápasu jsme vedli o několik branek a dokráčeli si pro vítězství 8.4
Druhého zápasu proti Orlové se naši hráči mírně obávali, byli totiž svědky předchozího drtivého vítězství Orlové nad domácím celkem Rožnova o téměř 20 gólů. Nicméně průběh zápasu tomu moc neodpovídal.V poločase jsme vedli o dva góly a kráčeli jsme k další výhře. Ovšem, jak to ve sportu bývá, jednou jsi nahoře, podruhé dole - rázem jsme prohrávali o čtyři branky. Řada z nás již o vítězství ani neuvažovala a někteří chvíli před koncem věšeli hlavy. Mentální síla dodávaná trenéry však v našich hráčích objevila poslední zbytky sil a vítězství jsme v posledních momentech překlopili na svou stranu - 9:8. 
V posledním zápase proti Rožnovu jsme čtrnácti brankami soupeři nedali šanci a dokráčeli jsme si tak pro první příčku v turnaji.

Z turnaje jsme si odvezli medaile, nějaké sladkosti, a hlavně skvělou náladu.
Děkujeme všem zúčastněným, speciálně pak pořádajícímu oddílu za parádní nedělní dopoledne a rodičům našich dětí za odvoz.
 

Zpět na výpis článků