22.04.2020

Turnaj rodin v piškvorkách

Akce jako je bowling s rodiči a sportovní den, na které jsme každoročně zvyklí se v letošním roce z důvodu šíření viru Covid-19 neuskuteční, a protože hráči i trenéři jsou zvyklí neustále soutěžit, připravujeme pro Vás turnaj rodin v online piškvorkách. Turnaj bude probíhat v měsících květen a červen a celkový vítěz obdrží putovní pohár.

Kompletní propozice turnaje ladíme a zveřejníme je v nejbližších dnech ve skryté sekci. Každá rodina má možnost do turnaje přihlásit max. dva soutěžící. K organizaci duelů budete potřebovat hráčský nick a e-mail. Už teď si můžete vymyslet svůj nick (soutěžní jméno), které musí být složeno z příjmení a čehokoliv dalšího, ale může mít maximálně 25 znaků i s případnou mezerou. Např. „Ficencovi-chlapi“.

Abyste alespoň okrajově věděli, jak turnaj bude probíhat:

Na začátku bude šest kvalifikačních kol, ve kterých se utkáte s náhodnými soupeři. Na základě těchto výsledků dojde k rozdělení do výkonnostních skupin (budou pojmenovány např. 1. liga, 2. liga, 3. liga atd.). V těchto ligách se odehrají zápasy každý s každým a nejlepší tým pro další kolo postoupí o ligu výše a ten nejhorší pro další kolo sestoupí do nižší ligy.

Jedno utkání se bude hrát na šest her (i za stavu např. 4:1 se bude dohrávat zbývající 6. hra).

Vítězství=2 body, remíza=1 bod, prohra=0 bodů.

Časy utkání si hráči domluví prostřednictvím mailů (lze po domluvě i jinak) mezi sebou. V případě neodehraní utkání v předepsaném termínu, finální termín utkání stanoví pořadatel.

Už teď se do turnaje můžete přihlásit zprávou na email fbcpiskvorky@seznam.cz kde je potřeba uvést nick a email. Jakmile bude naplněna maximální kapacita, registraci uzavřeme a budeme o tom informovat na klubovém webu.

Když se v průběhu rozhodnete v turnaji nepokračovat, nic se neděje, vaše zápasy budou kontumovány a dvě kontumace za sebou znamenají automatický konec soutěžního nicku a v tabulce se propadnete do nejnižší úrovně a kdykoliv budete chtít můžete zase začít hrát.

Detailní propozice s návodem, jak domlouvat utkání zveřejníme brzy…

Zpět na výpis článků